Ярик:
подскажите,частный предприниматель осуществляет только розничную торговлю юв. изд.и больше ничего,никакого обмена нет,что по мнению пробирки я должен написать в додатке 3 ___Відомості
про наявність матеріально-технічної бази, необхідної для провадження відповідного виду господарської діяльності____в графах □ Обладнанняи и □ Ваговимірювальні засоби так как по сдравому смыслу оборудования у меня нет и нечего не взвешиваю.Прошу обосновано ответить т.к.я - таких много.
ПРАВИЛА роздрібної торгівлі ювелірними та іншими виробами з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння

3. Торговельні приміщення повинні бути оснащені спеціальним торговельно-технологічним обладнанням та торговельним інвентарем, що забезпечують необхідні умови для зберігання, підготовки до продажу, демонстрації та продажу ювелірних виробів, а також повинні бути обладнані охоронною та протипожежною сигналізацією.
Магазини і відділи, що здійснюють продаж ювелірних виробів, повинні бути забезпечені ваговимірювальними приладами відповідних типів та класу точності.
Зважування ювелірних виробів із золота та платини здійснюється з точністю не менше як до 0,01 г, срібних виробів - до 0,1 г. Дорогоцінне каміння зважується з точністю не менше як до 0,01 карата.
Засоби вимірювання, що використовуються під час продажу ювелірних виробів, повинні мати державне повірочне тавро, проходити повірку в установленому порядку.